Rüyada üstüne battaniye örtmek

Rüyada üstüne battaniye örtmek yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, islamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına ve hayatını yeni baştan düzenleyeceğine, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, güzel günlerin sona ereceğine, kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine, kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine delalet eder.

Rüyada üstüne battaniye örtmek gördüyseniz:

  • Siz müdahale etmezseniz bazı teklif, davet ya da önerilerde bulunan kişiler tekliflerindeki eksik yanları fark edebilirler.

Rüyada ölünün üstüne battaniye örtmek daha çok kazanmaya başlayacağına, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin üstüne battaniye örtmek heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada üstüne battaniye örtmek sağlık ve hayır getireceğine, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine yorulur.

Rüyada ölünün üzerine battaniye örtmek çok büyük sorunlar yaşayacağına, düzeninin bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üzerine battaniye örtmek kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin üzerine battaniye örtmek yaşamın daha kolay hale geleceğine, daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birine battaniye örtmek büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine tabir olunur.

Rüyada seccadeyi üstüne örtmek sıkıntılı bir döneme gireceğine, allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments