Rüyada birine battaniye örtmek

Rüyada birine battaniye örtmek iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına, işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada birine battaniye örtmek gördüyseniz:

  • İşinizi veya özel yaşamınızı ilgilendiren ilişkileri kuvvetlendirici çalışmalar yapmanız gerekebilir.

Rüyada birine battaniye örtmek hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine inanılır.

Rüyada ölünün üzerine battaniye örtmek alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine işarettir.

Rüyada üzerine battaniye örtmek iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına rivayet eder.

Rüyada birinin üstüne battaniye örtmek dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına, öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine delalet eder.

Rüyada birinin üzerine battaniye örtmek kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına işaret eder.

Rüyada ölünün üstüne battaniye örtmek kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada üstüne battaniye örtmek isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil battaniye görmek çok üst mevkilere yükseleceğine, hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments