Rüyada uzak ülkeye gitmek

Rüyada uzak ülkeye gitmek gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına, gayrimenkul işine girileceğine, hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına, insanlarla bir araya geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada uzak ülkeye gitmek gördüyseniz:

  • Size yalan söylenebilir.

Rüyada uzak ülkeye gitmek düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına delalet eder.

Rüyada uzak bir ülkeye gitmek kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, kendisi için neyin doğru, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına delalet eder.

Rüyada başka ülkelere gitmek eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yabancı ülke gitmek elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, fakir fukaraya yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada başka ülkeye tatile gitmek bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine tabir olunur.

Rüyada bir başka ülkeye gitmek çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine işarettir.

Rüyada başka bir ülkeye gideceğini görmek şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, gülen yüzünün solacağına alamet eder.

Rüyada uçakla başka bir ülkeye gitmek maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments