Rüyada başka ülkelere gitmek

Rüyada başka ülkelere gitmek çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine yorulur.

Rüyada başka ülkelere gitmek gördüyseniz:

  • Sizin için çok fazla anlamı olmayan konuları müzakereye açmadan önce iyi düşünmelisiniz.

Rüyada başka bir ülkeye gitmek en çetin zorlukların aşılacağına, iş hayatında günah işleyeceğine tabir olunur.

Rüyada başka bi ülkeye gitmek bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına alamet eder.

Rüyada başka bir ülkeye gezmeye gitmek şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına, yaşama isteğinin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçakla başka bir ülkeye gitmek yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, sağlık sorunun kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir başka ülkeye gitmek işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına yorulur.

Rüyada başka ülkeye tatile gitmek şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına işaret etmektedir.

Rüyada başka ülkelere gitmek kötü gününü de paylaşacağına, yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine alamet eder.

Rüyada uçakla başka ülkeye gitmek yolculuğa, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments