Rüyada bir başka ülkeye gitmek

Rüyada bir başka ülkeye gitmek kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine, hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına, adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine alamet eder.

Rüyada bir başka ülkeye gitmek gördüyseniz:

  • İşinizi, yaşadığınız yeri veya partnerlerinizi değiştirmek isteyebilirsiniz.

Rüyada başka ülkeye tatile gitmek yenileneceğine, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına alamet eder.

Rüyada başka bi ülkeye gitmek doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka bir ülkeye gezmeye gitmek daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine rivayet eder.

Rüyada başka ülkelere gitmek düşkün kimselerin yardımına koşacağına, çeşitli gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada başka ülkeye gitmek işlerinde atılıma geçeceğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına delalettir.

Rüyada uçakla başka bir ülkeye gitmek hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, hayatındaki fırtınaların durulacağına rivayet eder.

Rüyada uçakla başka ülkeye gitmek hayattan yana keyif bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına delalet eder.

Rüyada bir başka ülkeye gitmek mesleğinde uzmanlaşacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments