Rüyada uyandığını sanıp uyanamamak

Rüyada uyandığını sanıp uyanamamak çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, işlerinin çoğalacağına, her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, başarılı bir insan olacağına, ailesini kaybedeceğine, bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına delalet etmektedir.

Rüyada uyandığını sanıp uyanamamak gördüyseniz:

  • Uzaktan gelen biriyle tanışacaksınız.

Rüyada uyandığını sanıp uyanamamak yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, istediği gibi hareket edeceğine inanılır.

Rüyada birinin öldüğünü sanıp ağlamak kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tekbir getirerek uyanmak olumlu gelişmelerin yaşamın her alanına yansıyacağına, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine tabir olunur.

Rüyada düşüp uyanmak bozulan sağlığın düzeleceğine, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada uçurumdan düşerken uyanmak çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına işarettir.

Rüyada ölüp uyanmak dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, neşesini hiç kaybetmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağlamak ve ağlayarak uyanmak büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, bazı sıkıntılara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada gülmek ve gülerek uyanmak kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına, kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments