Rüyada ağlamak ve ağlayarak uyanmak

Rüyada ağlamak ve ağlayarak uyanmak çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine, emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine işarettir.

Rüyada ağlamak ve ağlayarak uyanmak gördüyseniz:

  • Gösterilen veya bildirilen durumla asıl konu arasında bir benzerlik bulunmuyor olabilir.

Rüyada ağlamak ağlayarak uyanmak huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağlamak ve ağlayarak uyanmak çareyi başka yerlerde arayacağına, hayatının belli bir rutine oturacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağlayarak uyandığını görmek kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına, bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına delalettir.

Rüyada ağlarken uyanmak yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine işarettir.

Rüyada ağlayarak uyanmak onlara galip geleceğine, kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına delalet etmektedir.

Rüyada korkup ağlayarak uyanmak insanlarla iç içe olacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine yorulur.

Rüyada ağlamak uyandığında da ağlamak eğitim hayatında başarıların artacağına, elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine alamet eder.

Rüyada ağlamak uyanmak çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına, karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments