Rüyada tekbir getirerek uyanmak

Rüyada tekbir getirerek uyanmak kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına, verimliliğinin artacağına inanılır.

Rüyada tekbir getirerek uyanmak gördüyseniz:

  • Belli jest veya yardım talepleriniz olabilir ya da aradığınız şeylerin cevaplarını bilen kişilerle iletişim kurabilirsiniz.

Rüyada tekbir getirerek uyanmak işinde verimsiz olacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine inanılır.

Rüyada kabede tekbir getirmek mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine alamet eder.

Rüyada tekbir getirerek ölmek şan şöhret kazanacağına, alınganlıkların hasıl olacağına delalettir.

Rüyada tekbir getirerek uçmak yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine rivayet etmektedir.

Rüyada camide tekbir getirmek içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada tekbir getirmek aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine, maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına inanılır.

Rüyada namazda tekbir almak gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine delalettir.

Rüyada ağlayarak tekbir getirmek çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments