Rüyada bacağın ağrıdığını görmek

Rüyada bacağın ağrıdığını görmek çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına, eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine, çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına, verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına alamet eder.

Rüyada bacağın ağrıdığını gördüyseniz:

  • Veya güvendiğiniz bazı kişilerin güveninize layık olmadığını düşünmeye başlayabilirsiniz.

Rüyada bacağın ağrıdığını görmek ardından yeni bir iş bulunacağına, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada bacağının ağrıdığını görmek hatalarını düzelteceğine, zenginliğe kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada bacağı ağrımak kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada bacaklarının ağrıdığını görmek eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, tövbe etmeye ya da islamla şereflenmeye işarettir.

Rüyada karnının ağrıdığını görmek rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada böbreğinin ağrıdığını görmek çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının başının ağrıdığını görmek her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, hayatının güllük gülistanlık geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kulağının ağrıdığını görmek bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments