Rüyada bacağı ağrımak

Rüyada bacağı ağrımak hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, sorunlarının birken beş olacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, kurulu düzeni olacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bacağı ağrımak gördüyseniz:

  • Aklınızdakileri uygulamaya koymak için biraz daha beklemeniz sizin yararınıza olacak.

Rüyada bacağının ağrıdığını görmek tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına delalettir.

Rüyada bacaklarının ağrıdığını görmek dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, rütbesinin yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bacağı ağrımak kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına işaret eder.

Rüyada bacağın ağrıdığını görmek stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına delalettir.

Rüyada azı dişinin ağrıdığını görmek aile saadetinin artacağına, mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına inanılır.

Rüyada karnı ağrımak kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada göğsü ağrımak meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına, rahatın kaçacağına yorulur.

Rüyada karın ağrımak ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, hedeflerine yaklaşacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments