Rüyada böbreğinin ağrıdığını görmek

Rüyada böbreğinin ağrıdığını görmek sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, galibiyetlerinin artacağına, özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine, birikim yapılacağına, karşılığını bulacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine inanılır.

Rüyada böbreğinin ağrıdığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda bir an önce harekete geçmek istiyor veya belli işlerinizi tamamlama konusunda sabırsızlanıyor olabilirsiniz.

Rüyada böbreğinin ağrıdığını görmek edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine, kişinin hayırlı yollara gireceğine yorulur.

Rüyada böbreklerinin ağrıdığını görmek zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına tabir olunur.

Rüyada böbreklerinin aldığını görmek çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada böbrek hastası olduğunu görmek günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada çiğ böbrek yemek hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına işarettir.

Rüyada böbreğini başkasına vermek olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine alamet eder.

Rüyada böbreğinin alındığını görmek sorunların çözüme kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına işaret eder.

Rüyada böbrek taşı görmek bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments