Rüyada kulağının ağrıdığını görmek

Rüyada kulağının ağrıdığını görmek iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına, ele geçen kazancın azalacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, vefalı bir insan olacağına, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, büyük tartışmalar yaşayacağına, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kulağının ağrıdığını gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin fikirlerini saçma dahi bulsanız renginizi göstermemenizde fayda var.

Rüyada kulağın ağrıdığını görmek kötü düşmana, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada kulağının ağrıdığını görmek sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada kulağı ağrımak gönlünce bir hayat süreceğine, rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine yorulur.

Rüyada birinin başının ağrıdığını görmek ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine delalettir.

Rüyada sırtının ağrıdığını görmek kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, yeni bir hayat kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada göğsü ağrımak zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına, bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza delalet eder.

Rüyada bacağı ağrımak bayram tadında bir ömür geçireceğine, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına işaret eder.

Rüyada dişini ağrıdığını görmek ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments