Rüyada karnının ağrıdığını görmek

Rüyada karnının ağrıdığını görmek canın derdine düşeceğine, kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına, eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, birikiminin artacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, eğitim konusunda bir adım atılacağına işaret eder.

Rüyada karnının ağrıdığını gördüyseniz:

  • Bazı planların değiştirilmesi mümkün olmasa da, diğerlerinin birbirinden çok farklı ya da imkansız gibi görünen istek veya ihtiyaçlarını yerine getirmek size düşüyor olabilir.

Rüyada birinin karnının ağrıdığını görmek yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine işaret etmektedir.

Rüyada karnı ağrımak insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, başarısız ve mutsuz olacağına tabir olunur.

Rüyada karnın ağrıdığını görmek daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak rüya sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına, kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada karnının ağrıdığını görmek eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada parmağının ağrıdığını görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının dişinin ağrıdığını görmek sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada dişi ağrımak eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, bereketinin kesilmeyeceğine ve islami olarak da allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bacaklarının ağrıdığını görmek yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments