Rüyada birinin elinde sigara söndürmek

Rüyada birinin elinde sigara söndürmek dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, hanesine bolluk geleceğine, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine inanılır.

Rüyada birinin elinde sigara söndürmek gördüyseniz:

  • Herkes kendi fikrinin doğruluğu konusunda ısrarcı olabilir.

Rüyada birinin elinde sigara söndürmek maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, zenginlik içinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sigarayı elinde söndürmek neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada elinde sigara söndürmek büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına delalet etmektedir.

Rüyada sigara içip söndürmek kafasını toparlayamayacağına, yoluna pek çok engelin çıkacağına işaret eder.

Rüyada elde sigara söndürmek aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine yorulur.

Rüyada sigara söndürmek borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına delalettir.

Rüyada vücutta sigara söndürmek olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada sigara söndürdüğünü görmek dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments