Rüyada yeşil cam kırıkları görmek

Rüyada yeşil cam kırıkları görmek hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza, hayal kırıklığı yaşanacağına, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine, bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına işarettir.

Rüyada yeşil cam kırıkları gördüyseniz:

  • Size maddi manevi borcu olan kişilere güvenebilirsiniz, yolunuzda duran kişilerden uzak durun.

Rüyada yeşil cam kırıkları görmek kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, her türlü kötülükten uzakdurulacağına delalettir.

Rüyada cam kırıklar görmek olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine inanılır.

Rüyada cam kırıkları kusmak büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada cam bardak kırık görmek daha fazlası olsun diye değil, allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine yorulur.

Rüyada camı kırık ev görmek zenginliğinin tükenmeyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada araba camını kırık görmek verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada araba camı kırık görmek deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına rivayet eder.

Rüyada cam kırığını süpürmek genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments