Rüyada üst geçitten düşmek

Rüyada üst geçitten düşmek sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, anne babanın birbirine düşeceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada üst geçitten düşmek gördüyseniz:

  • Detaylara çok fazla odaklanmanız asıl resmi kaçırmanıza neden oluyor olabilir.

Rüyada üst geçitten düşmek çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine, bolluğa, berekete, güce ve kuvvete rivayet etmektedir.

Rüyada üst geçitten geçmek elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine delalet etmektedir.

Rüyada üst geçit görmek kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Rüyada üst geçitin yıkıldığını görmek can sıkıcı haberler almaya, her çalışması ile büyük ses getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dar geçitten geçmek bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada alt geçitten geçmek aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine yorulur.

Rüyada dar geçit görmek insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada hemzemin geçit görmek başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments