Rüyada alt geçitten geçmek

Rüyada alt geçitten geçmek gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına inanılır.

Rüyada alt geçitten geçmek gördüyseniz:

  • Asıl hedeflerinize odaklanın.

Rüyada alt geçitten geçmek işlerinin yolunda gideceğine, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına delalettir.

Rüyada üst geçitten geçmek çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine, bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine işaret eder.

Rüyada dar geçitten geçmek kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına, özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine işarettir.

Rüyada geçitten geçmek işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, iş kaybı yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada dar bir geçitten geçmek onun istediği yoldan gideceğine, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada üst geçitten düşmek sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada askeri geçit görmek zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine inanılır.

Rüyada geçit görmek yeni çalışmalar yapılacağına, hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan rüya sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments