Rüyada üst geçitten geçmek

Rüyada üst geçitten geçmek hastalıklarının azalacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına, borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına, hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına, hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına, mutsuz ve üzgün olacağına, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada üst geçitten geçmek gördüyseniz:

  • Kafanızı iyi çalıştırmalı, nerede ne zaman hareket edeceğinizi bilmelisiniz.

Rüyada üst geçitten geçmek işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada üst geçitin yıkıldığını görmek kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına rivayet eder.

Rüyada üst geçit görmek elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada üst geçitten düşmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına delalettir.

Rüyada dar geçitten geçmek aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine, maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada alt geçitten geçmek fakirlik ve yokluk göreceğine, rüya sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine delalet eder.

Rüyada geçitten geçmek düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada dar bir geçitten geçmek hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments