Rüyada unu hamur yapmak

Rüyada unu hamur yapmak çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına, manevi hayatını da ön planda tutarak dikkatleri çekeceğine, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine, çok sevineceğine, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına tabir olunur.

Rüyada unu hamur yapmak gördüyseniz:

  • Duygusal konular bazı engellenmeler, yanlış anlaşılmalar veya ruhen kötü hissetme nedeni olabilir.

Rüyada unla hamur yapmak içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada mısır unundan hamur yapmak el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada unu hamur yapmak yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına delalettir.

Rüyada un hamur ekmek görmek sorunlarının yakın bir zamanda allah’ın izni ile son bulacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada hamur un görmek neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, ağır günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada un hamur görmek çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada un ve hamur görmek hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, şansın açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada un helvası yapmak yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments