Rüyada un ve hamur görmek

Rüyada un ve hamur görmek karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada un ve hamur gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı veya iş hayatınızı ilgilendiren konularda vizyonsuzluğa bağlı belirsizlikler veya kararsızlıklar oluşabilir.

Rüyada unu hamur yapmak eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine, rahat şekilde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada un ve hamur görmek ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına işarettir.

Rüyada mısır unundan hamur yapmak uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine işarettir.

Rüyada unla hamur yapmak gelecekle ilgili umutların yıkılacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada un hamur ekmek görmek keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada hamur un görmek hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine delalettir.

Rüyada un hamur görmek ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada un ve şeker görmek herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine, hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments