Rüyada un hamur görmek

Rüyada un hamur görmek dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, yeni yollara girileceğine, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, çalışmalarının yarıda kalacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına işaret eder.

Rüyada un hamur gördüyseniz:

  • Aile fertlerinizden birisinin ya da bir yakınınızın ciddi bir rahatsızlığı da olabilir.

Rüyada un hamur görmek çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine işaret eder.

Rüyada un hamur ekmek görmek müjdeli olaylar yaşayacağına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada mısır unundan hamur yapmak güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, iç huzurunun yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada unla hamur yapmak şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada hamur un görmek iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına yorulur.

Rüyada unu hamur yapmak büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına inanılır.

Rüyada un ve hamur görmek az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine yorulur.

Rüyada unun içinde altın görmek kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, işten yana şansının açık olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments