Rüyada hamur un görmek

Rüyada hamur un görmek hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, de elinin bollaşacağına, başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına, kalbindeki kuşkulardan arınacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hamur un gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Rüyada unla hamur yapmak övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada unu hamur yapmak işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, bereketli günler geçirileceğine alamet eder.

Rüyada mısır unundan hamur yapmak bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada un hamur ekmek görmek umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, hayatının afiyette geçeceğine tabir olunur.

Rüyada un ve hamur görmek bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına, bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada un hamur görmek eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına işarettir.

Rüyada hamur un görmek ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada bulgur ve un görmek güzel bir geleceğin yaklaşmasına, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments