Rüyada un kurdu görmek

Rüyada un kurdu görmek bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, rüya sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine, önüne çıkan engellerden yılmayacağına, hak yolunda hayır işleri yapacağına rivayet eder.

Rüyada un kurdu gördüyseniz:

  • Duygularınız sizi bambaşka diyarlara götürebilir.

Rüyada kurtlu un görmek sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, vefasızlık ve nankörlük göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada unun kurtlandığını görmek ticaretin açılacağına, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada un içinde kurt görmek birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, ısrarcı şekilde yoluna devam eden rüya sahibinin sonunda emeline ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kurtlanmış un görmek bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine yorulmaktadır.

Rüyada un kurdu görmek ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, her işinde iyilikle karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada unun içinde kurt görmek değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına yorulur.

Rüyada unda kurt görmek yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada unu kurtlu görmek hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments