Rüyada unun kurtlandığını görmek

Rüyada unun kurtlandığını görmek kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli allah’a şükür edileceğine, rüya sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına, allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına delalet etmektedir.

Rüyada unun kurtlandığını gördüyseniz:

  • Bazı haberlerin ortaya çıkması veya bazı bilgilerin elinize ulaşması konusunda ne kadar sabırsızlanırsınız ya da bir sonraki adımda neler olacağını ne kadar merak ederseniz, olaylar o kadar gecikeceği benziyor.

Rüyada un kurdu görmek işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, moralin bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kurtlanmış un görmek iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada unun içinde kurt görmek mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine delalettir.

Rüyada kurtlu un görmek çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına işarettir.

Rüyada unu kurtlu görmek tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine alamet eder.

Rüyada un içinde kurt görmek geniş ve bol rızık elde edeceğine, allah katında makbul olacak işlere atılacağına, öz eleştiri yaparak, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada unda kurt görmek çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, doğru kararların alınacağına delalet eder.

Rüyada unun kurtlandığını görmek sevdiklerinin hep yanında olacağına, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments