Rüyada uçurumun kenarında ev görmek

Rüyada uçurumun kenarında ev görmek bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine, işinize ve hanenize bereket geleceğine, gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, hasta olacağına alamet eder.

Rüyada uçurumun kenarında ev gördüyseniz:

  • Tam olarak karar almadan, belli konularda karar vermek zorunda hissetmemenizde fayda var.

Rüyada uçurum kenarında ev görmek esenlik bulacağına, hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına yorulur.

Rüyada uçurumun kenarında ev görmek epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine alamet eder.

Rüyada uçurum kenarında birini görmek hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, onlarla iyi geçim halinde olacağına rivayet eder.

Rüyada arabayla uçurum kenarına gelmek aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına delalet eder.

Rüyada uçurum kenarından kurtulmak bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine alamet eder.

Rüyada birini uçurumun kenarında görmek çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına işaret eder.

Rüyada arabayla uçurumun kenarına gelmek iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçurumun kenarından kurtulmak düşmanlar tarafından zarar göreceğine, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments