Rüyada uçurum kenarında birini görmek

Rüyada uçurum kenarında birini görmek makam edineceğine, itibar kazanacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçurum kenarında birini gördüyseniz:

  • Sağlığınızı veya maddi durumunuzu etkileyebilecek bazı durumlar ya da gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada uçurum kenarında olduğunu görmek uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçurum kenarında durmak işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada uçurum kenarında uyumak hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine, verimli olacak işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçurumun kenarında araba sürmek verilen emeklerin heba olacağına, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçurum kenarından geçmek ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına delalettir.

Rüyada uçurumun kenarında tutunmak uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine delalettir.

Rüyada uçurumun kenarından düşmek adının hiç yok yere lekeleneceğine, bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya alamet eder.

Rüyada uçurumun kenarında oturmak örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments