Rüyada uçurum kenarında ev görmek

Rüyada uçurum kenarında ev görmek çok büyük bir sevinç duyulacağına, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına rivayet eder.

Rüyada uçurum kenarında ev gördüyseniz:

  • Açığa vuramadığınız dürtülerinizin sizi yönlendirmesine izin vermeyin.

Rüyada uçurumun kenarında ev görmek işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine alamet eder.

Rüyada uçurum kenarında ev görmek rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder rüyada ev almak güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına yorulur.

Rüyada uçurum kenarında yürümek işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine, ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine alamet eder.

Rüyada uçurumun kenarından geçmek yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına, ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçurum kenarından kurtulmak kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada uçurumun kenarında araba görmek bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada arabayla uçurumun kenarında durmak çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine yorulur.

Rüyada uçurum kenarından geçmek büyük mutluluk duyulacağına, rüya sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments