Rüyada uçurumdan karşıya atlamak

Rüyada uçurumdan karşıya atlamak varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine, şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına inanılır.

Rüyada uçurumdan karşıya atlamak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya maddi başlıklı konularda düşünceli davranmanın olumlu karşılığını görebilirsiniz.

Rüyada uçurumdan karşıya atlamak düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada uçurumdan karşıya geçmek yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına delalettir.

Rüyada karşıya atlamak hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada karşıdan karşıya atlamak çalışmalarının beğenileceğine, fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada yüksekten karşıya atlamak ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada uçurumdan aşağı atlamak hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçurumdan atladığını görmek kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada uçurumdan suya atlamak kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments