Rüyada uçurumdan düşmek ama ölmemek

Rüyada uçurumdan düşmek ama ölmemek kişinin geri planda kalacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, çözümlere ve çarelere kavuşacağına, sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçurumdan düşmek ama ölmemek gördüyseniz:

  • Başkalarından taleplerde bulunmanız ilerlemek istediğiniz alanlarda önünüzü kesebilir.

Rüyada uçurumdan düşmek ama ölmemek yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, insanlar tarafından sevilmesi ve sayılması sayesinde çok rahat edeceği bir pozisyona ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koşmak istemek ama konuşamamak sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına inanılır.

Rüyada bağırdığını ama sesinin çıkmadığını görmek bunun da rüya sahibine sorun olacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada bir yere gitmeye çalışmak ama gidememek hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına işarettir.

Rüyada kavga etmek ama vuramamak çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine yorulur.

Rüyada silahla vurulmak ama ölmemek size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına alamet etmektedir.

Rüyada evlenmek ama gelinlik giyememek kazançlı çalışmalar yapılacağına, çok kötü günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada hacca gitmek ama kabeyi görememek hayırlı kararlar verileceğine, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments