Rüyada koşmak istemek ama konuşamamak

Rüyada koşmak istemek ama konuşamamak yeni ilişkiler kurulacağına, onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran rüya sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, istediği başarıya kavuşacağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada koşmak istemek ama konuşamamak gördüyseniz:

  • Bir an harika olan gelişmeler bir an da diğer yöne dönebilir.

Rüyada koşmak istemek ama konuşamamak tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, suçlamalardan aklanılacağına yorulur.

Rüyada koşmak ama yetişememek hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına inanılır.

Rüyada tanıdığın ama konuşmadığın birini görmek uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine tabir olunur.

Rüyada denize girmek istemek ama gidememek mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada vurulmak ama kan görmek büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına işarettir.

Rüyada silahla vurulmak ama ölmemek bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada ama ellemek adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada bağırdığını ama sesinin çıkmadığını görmek tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına, küskünlük yaşanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments