Rüyada bir yere gitmeye çalışmak ama gidememek

Rüyada bir yere gitmeye çalışmak ama gidememek eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, emeklerinin boşa gideceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine, kaybetmeyi göze alamayacağına, elinin darlıktan kurtulacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir yere gitmeye çalışmak ama gidememek gördüyseniz:

  • Bazı yöntemlerinizi, yaklaşımlarınızı veya fikirlerinizi beğenmeyen ya da inandırıcı bulmayan kişileri ikna etmeniz gerekebilir.

Rüyada bir yere gitmeye çalışmak ama gidememek ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına inanılır.

Rüyada koşmaya çalışmak ama kusamamak iyileşme göstereceğine, sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına inanılır.

Rüyada kaçmaya çalışmak ama koşamamak çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada namaz kılmaya çalışmak ama kılmamak can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada denize girmek istemek ama gidememek örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine, üzüleceğine ve pişman olacağına işaret eder.

Rüyada kabeye gitmek ama görememek işinde zarar edeceğine, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına alamet eder.

Rüyada hacca gitmek ama kabeyi görememek girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına alamet eder.

Rüyada hamama gitmek ama yıkanmamak sermayesinin boşa gideceğine, yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments