Rüyada bağırdığını ama sesinin çıkmadığını görmek

Rüyada bağırdığını ama sesinin çıkmadığını görmek şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, özlediği yerlere yolculuk edeceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, rüya sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine, yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bağırdığını ama sesinin çıkmadığını gördüyseniz:

  • Şans durumunuz da sürekli değildir.

Rüyada bağırmak ama sesi çıkmamak pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına tabir olunur.

Rüyada bağırdığını ama sesinin çıkmadığını görmek her zaman şükür içinde olacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine tabir olunur.

Rüyada bağırmak ama sesini duyuramamak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine inanılır.

Rüyada bağırmak sesi çıkmamak kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada bağırdığı halde sesi çıkmamak hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına delalettir.

Rüyada sesi çıkmadan ağlamak bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada sesinin çıkmadığını görmek maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, niyetlendiği işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada sesi çıkmamak yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine, sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments