Rüyada camdan aşağıya atlamak

Rüyada camdan aşağıya atlamak çok büyük bir endişeye kapılacağına, yapılan işte yeniden kara geçileceğine, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, haram yollardan mal sahibi olunacağına, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada camdan aşağıya atlamak gördüyseniz:

  • Yanıltıcı kişilerle söz konusu olabilir.

Rüyada camdan aşağıya atlamak kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına, gücünün azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada camdan aşağı atlamak düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına, ona mutluluk getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada merdivenden aşağıya atlamak geçimini rahat şekilde sağlayacağına, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada binadan aşağı atlamak bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine delalettir.

Rüyada apartmandan aşağı atlamak büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine delalettir.

Rüyada uçurumdan aşağı atlamak geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına işarettir.

Rüyada gökyüzünden aşağı atlamak ondan faydalanacağına, kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yukarıdan aşağıya atlamak hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments