Rüyada uçurum kenarında olmak

Rüyada uçurum kenarında olmak ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, variyetini çoğaltacağına, borçluysa borcunu ödeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada uçurum kenarında olmak gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüz, dış dünyaya bakış açınız veya dış dünyanın sizi algılama biçimi değişebilir.

Rüyada uçurumun kenarından yürümek rızkın günden güne genişleyeceğine, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçurum kenarından yürümek insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine alamet eder.

Rüyada uçurum kenarında namaz kılmak tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve allah yolunda yürüyeceğine, insanlar tarafından daha çok sevileceğine işarettir.

Rüyada uçurum kenarında deniz görmek verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zorlukların biteceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların allah katında karşılığını bulacağına, huzursuzluklar ile boğuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini uçurum kenarında görmek mutlu ve keyifli hissedeceğine, o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına işarettir.

Rüyada uçurumun kenarında ev görmek başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına, bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek rüya sahibinin bu şekilde rahat edeceğine işaret eder.

Rüyada arabayla uçurumun kenarında durmak daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine işaret eder.

Rüyada uçurum kenarında yürümek yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, sorunların üzüntülere neden olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments