Rüyada üç tane kedi görmek

Rüyada üç tane kedi görmek yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine işaret eder.

Rüyada üç tane kedi gördüyseniz:

  • Geçmişten kişilerle iletişime geçmenizin iş hayatınıza ya da özel yaşamınıza katkısı olabilir.

Rüyada iki tane yavru kedi görmek anlaşmazlıklara düşeceğine, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada iki tane beyaz kedi görmek sabit geliri olacağına, canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına rivayet eder.

Rüyada üç tane kedi yavrusu görmek iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye, yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada iki tane kedi görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına inanılır.

Rüyada üç tane kedi görmek ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine yorulur.

Rüyada iki tane kedi yavrusu görmek akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına, çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına alamet etmektedir.

Rüyada birkaç tane kedi görmek beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine delalet etmektedir.

Rüyada dört tane kedi görmek duygularının ön plana çıkacağına, onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments