Rüyada iki tane yavru kedi görmek

Rüyada iki tane yavru kedi görmek kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına, kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine, yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine işarettir.

Rüyada iki tane yavru kedi gördüyseniz:

  • En ufak detaya kadar yönetmeye çalışmak yerine, karşı tarafın neler yapılması gerektiğini düşünerek bulacağını farz etmenizde fayda var.

Rüyada üç tane kedi yavrusu görmek blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, mutsuz olacağına alamet etmektedir.

Rüyada iki tane kedi yavrusu görmek oldukça kazançlı işler yapacağına, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada iki tane yavru kedi görmek hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına, sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine alamet eder.

Rüyada iki tane yavru köpek görmek geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine, herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına tabir olunur.

Rüyada birkaç tane kedi görmek yeni bir ilişkiye başlayacağına, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada dört tane kedi görmek nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına işarettir.

Rüyada üç tane kedi görmek topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, sonradan da haksız olduğunu göreceğine delalet eder.

Rüyada iki tane beyaz kedi görmek bir sebeple ortaklığın bozulacağına, sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments