Rüyada üç tane kedi yavrusu görmek

Rüyada üç tane kedi yavrusu görmek şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine, başarılarının tadına varacağına, asık yüzlerin güleceğine, çok iyi bir kariyer edineceğine, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına rivayet eder.

Rüyada üç tane kedi yavrusu gördüyseniz:

  • Sağlık açısından formunuzu korumak için klasik yöntemlerin dışına çıkarak daha ilginç sporlar yapabilirsiniz.

Rüyada iki tane yavru kedi görmek maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada iki tane kedi yavrusu görmek çevresindeki herkese yardımcı olacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine yorulur.

Rüyada üç tane kedi yavrusu görmek temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada iki tane yavru köpek görmek sorunların günden güne artacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına işaret eder.

Rüyada iki tane beyaz kedi görmek suçlamalardan aklanılacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine delalet eder.

Rüyada dört tane kedi görmek sahip olduğu nimetin artacağına, mal varlığının neredeyse eriyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada üç tane kedi görmek yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına, başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada iki tane kedi görmek zor zamanlar geçirileceğine, eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments