Rüyada iki tane beyaz kedi görmek

Rüyada iki tane beyaz kedi görmek kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına, kötülüklere gözünü kapatmaya, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada iki tane beyaz kedi gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu, bütçenizi olumlu etkileyecek veya yeteneklerinizi göstermenize olanak tanıyacak olaylar yaşanabilir.

Rüyada iki tane beyaz kedi görmek çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada üç tane kedi görmek evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına yorulur.

Rüyada birkaç tane kedi görmek iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine delalet eder.

Rüyada dört tane kedi görmek sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına inanılır.

Rüyada iki tane yavru kedi görmek hobilerine eğileceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına delalettir.

Rüyada iki tane kedi yavrusu görmek imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine, ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada iki tane kedi görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına tabir olunur.

Rüyada üç tane kedi yavrusu görmek iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments