Rüyada mavi ördek görmek

Rüyada mavi ördek görmek geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi ördek gördüyseniz:

  • Değiştiremeyeceğiniz durumlar için üzülerek veya öfkelenerek zaman kaybetmemelisiniz.

Rüyada mavi ördek görmek çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, kazancın büyük bir kısmının allah yolunda kullanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tüysüz ördek görmek ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına, işlere burnunu sokan insanlar olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kahve falında ördek görmek içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada pişmiş ördek görmek ömrünün uzun olacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine yorulur.

Rüyada ördekler görmek kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine delalettir.

Rüyada ördek tutmak başarılarının bir ömür süreceğine, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada ördek ve yavrularını görmek çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ısıran ördek görmek deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments