Rüyada kedi ve ördek görmek

Rüyada kedi ve ördek görmek onları gücendireceğine ve çok kıracağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kedi ve ördek gördüyseniz:

  • Mükemmellik potansiyeli taşıyan konular kendini gösterebilir.

Rüyada kedi ve ördek görmek kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, onu doyasıya yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ördek yumurta görmek bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına işaret eder.

Rüyada ördeğin yumurtladığını görmek işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına delalet eder.

Rüyada ördek kesmek zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ördek pisliği görmek yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kahve falında ördek görmek maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına yorulur.

Rüyada uçan yaban ördeği görmek rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı, hasretin ve özlemin biteceğine inanılır.

Rüyada ördeğin uçtuğunu görmek kendisine yeni uğraşlar bulacağına, hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments