Rüyada gölde ördek görmek

Rüyada gölde ördek görmek ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, rahat bir döneme girileceğine, sıkıntılarını atacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına rivayet eder.

Rüyada gölde ördek gördüyseniz:

  • Tatmin olmadığınız konularda karşınızdaki kişilerin duygularınızı bilmesini sağlamalısınız.

Rüyada gölde ördek görmek eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, her zaman hürmet göreceğine inanılır.

Rüyada göl ve ördek görmek çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine delalettir.

Rüyada gölde yüzen ördek görmek ekmek ve dünya malı alacağına, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine inanılır.

Rüyada yeşil ördek avlamak kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata, iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine işarettir.

Rüyada beyaz ördek beslemek elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine yorulur.

Rüyada kahve falında ördek görmek büyük başarılar kazanılacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada uçan ördek yakalamak gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, çalışmalarının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada vahşi ördek görmek ruhen ve bedenen iyileşeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments