Rüyada ördek kesmek

Rüyada ördek kesmek huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, bir sebeple kendi içine kapanacağına, çok hayır duası alacağına, kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, mutluluk dolu haberler alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ördek kesmek gördüyseniz:

  • Rüya sembollerini anlamladırabilen kişilerle sohbetleriniz çoğalabilir.

Rüyada ördek kesmek yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine, en sıkıntılı ve korkutucu anda bile allah’ın yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz ördek kesmek çok istenen bir konuda geri adım atılacağına, variyetini çoğaltacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil başlı ördek yakalamak maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, başarılarının eksilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok sayıda ördek görmek sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine alamet etmektedir.

Rüyada denizin içinde ördek görmek sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada ördeğin konuştuğunu görmek makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, büyük başarılar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yumurtlayan ördek görmek kötü bir habere veya tehlikeye, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada ördek uçtuğunu görmek geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments