Rüyada kendini şortla görmek

Rüyada kendini şortla görmek terslik yaşayacağına, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini şortla gördüyseniz:

  • Kaldıraç bekliyor olsanız dahi, önünüzdeki engellerin bir an önce halledilmesi gerekiyor.

Rüyada siyah şort giymek kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz şort görmek uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, sorunların bu sayede aşılacağına inanılır.

Rüyada kısa şort giymek rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, allah katında yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada şort giymiş birini görmek ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, eline büyük paralar geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada şort satın almak şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına alamet eder.

Rüyada beyaz şort giymek kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine rivayet eder.

Rüyada mavi şort giymek uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, sonra kendi işini kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada şort giymek bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, akıl vereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments