Rüyada babasının ona kızdığını görmek

Rüyada babasının ona kızdığını görmek yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada babasının ona kızdığını gördüyseniz:

  • Algılarınızı açık tutmanızda fayda var.

Rüyada babaya kızmak sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, renk ve eğlence geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada babasının ona kızdığını görmek çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına, yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına delalettir.

Rüyada anne ve babaya kızmak evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine delalettir.

Rüyada babaya kızmak sinirlenmek iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına, yakın akrabadan gelecek habere alamet etmektedir.

Rüyada ölen babanın kızdığını görmek sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş babasının kızdığını görmek başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş babaya kızmak yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına yorulur.

Rüyada babaya kızdığını görmek ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments