Rüyada babaya kızdığını görmek

Rüyada babaya kızdığını görmek daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak rüya sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına, ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada babaya kızdığını gördüyseniz:

  • Güçlü bir kişiliğiniz, insanlara yaptırım sağlayan bir yeteneğiniz var.

Rüyada babanın kızdığını görmek iftiraya maruz kalınacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölen babanın kızdığını görmek rüyayı gören kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına alamet eder.

Rüyada babamın kızdığını görmek anlaşmazlıklara düşeceğine, baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına işarettir.

Rüyada ölmüş babasının kızdığını görmek daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına delalet etmektedir.

Rüyada anne ve babaya kızmak sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına rivayet eder.

Rüyada babasının ona kızdığını görmek iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş babasına kızmak büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine inanılır.

Rüyada babanızın kızdığını görmek halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments