Rüyada babaya kızmak

Rüyada babaya kızmak istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına, borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine, verilen sözlerin tutulacağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, yeni denemelerde bulunacağına yorulur.

Rüyada babaya kızmak gördüyseniz:

  • Belli iş birliklerinizi, anlaşmalarınızı, katılım gerektiren planlarınızı ya da belli başlı düzenlemeleri ilgilendiren konulara yeterince müsamaha gösterdiniz.

Rüyada ölmüş babasına kızmak bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine işaret eder.

Rüyada babaya kızdığını görmek bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına tabir olunur.

Rüyada babanızın size kızdığını görmek yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada babaya kızmak sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına, sağlık sorunlarının geçici olacağına rivayet eder.

Rüyada babasının kızdığını görmek varolan sorunlarının sona ereceğine, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine alamet eder.

Rüyada anne babaya kızmak zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına rivayet eder.

Rüyada babasına kızmak insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine, art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye işarettir.

Rüyada babayı kızdırmak yüzünü kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments