Rüyada ırmaktan karşıya geçmek

Rüyada ırmaktan karşıya geçmek geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, alım gücünü yitireceğine, kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, kısmetlerinin ve şansının kapanacağına, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, doğru ve kazançlı adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ırmaktan karşıya geçmek gördüyseniz:

  • Sizi endişelendiren bazı durumlarda yardıma hazır olursanız olaylarda fark yaratma şansınız olabilir.

Rüyada ırmaktan karşıya geçmek üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ırmaktan karşıya geçememek yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, etiği duaların allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, zor zamanların biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Rüyada ırmak üzerinden geçmek kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına alamet eder.

Rüyada ırmak üstünden geçmek tüm sorunlarının biteceğine, iş sahibi olacağına işarettir.

Rüyada ırmağı geçmek bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına, işlerin düzene gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ırmaktan geçmek dönmeyen şansın artık döneceğine, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ırmak geçmek kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine yorulur.

Rüyada denizde karşıdan karşıya geçmek rüyayı gören kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments