Rüyada toz şeker tartmak

Rüyada toz şeker tartmak uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, bereketin ve verimin geleceğine, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına, sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına delalettir.

Rüyada toz şeker tartmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı keyifli planlarla renklendirebilirsiniz.

Rüyada toz şeker tartmak yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına inanılır.

Rüyada şeker tartmak yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada muz tartmak belaya ve derde düşeceğine, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına inanılır.

Rüyada bir şey tartmak çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın tartmak işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına işarettir.

Rüyada un tartmak mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yün tartmak rahata kavuşmaya, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada terazi tartmak herkesin desteğinin alınacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments