Rüyada yün tartmak

Rüyada yün tartmak yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, bol nimete kavuşacağına, sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine, rahatının yerine geleceğine, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, bir bebek sahibi olunacağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine yorulur.

Rüyada yün tartmak gördüyseniz:

  • Bir tartışma büyüyebilir.

Rüyada yün tartmak yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir şey tartmak her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şeker tartmak atılan adımların başarıya çıkacağına, planların aksayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ekmek tartmak her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, kişinin kendi başının çaresine bakacağına işaret etmektedir.

Rüyada odun tartmak fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada üzüm tartmak kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada pirinç tartmak sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine, sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendini tartmak kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine, hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments