Rüyada şeker tartmak

Rüyada şeker tartmak üzüntülerin sevince döneceğine, gülüp eğleneceğine, yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, hayatının ortalarına gelmiş, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, pek çok fırsatı kaçıracağına, kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına, düşmanlar ile mücadele edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada şeker tartmak gördüyseniz:

  • Özel bir konuyu kontrol altına alamamanız durumunda zararlı sonuçlar doğabilir.

Rüyada toz şeker tartmak aralarındaki ağız tadının bozulacağına, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada şeker tartmak çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine işaret eder.

Rüyada üzüm tartmak çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine inanılır.

Rüyada süt tartmak hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine delalettir.

Rüyada odun tartmak istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, o işi canlandıracağına yorulur.

Rüyada yün tartmak çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına inanılır.

Rüyada patates tartmak üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir şey tartmak zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments